Anti Discrimination - Balkan Sunflowers Kosovo

Culture - Balkan Sunflowers Kosovo

Education - Balkan Sunflowers Kosovo

About Us

About Us

BALKAN SUNFLOWERS (BSFK) builds activist lives for social change. We inspire and engage in community action for human rights and dignity, working in education, health, culture, citizenship, employment, and respect for diversity. Scope of work: The protection of human rights; the social, emotional and intellectual development of all people in Kosovo; and the promotion of community empowerment - through developing and implementing programs for education, research, advocacy, arts, culture and other humane activities. BALKAN SUNFLOWERS KOSOVA (BSFK) is a nongovernmental and non-profit association with the following objectives that are specified within BSFK ISO 9001 Quality Management System: • Improve the educational, social, psychological, health, emotional and intellectual development of children and young people, their families and their communities. • Advocate and mediate for the human…

More About
imgimg
img
News

BSFK News

Fëmijët nga komunitetet pakicë në Kosovë po përfitojnë nga puna e vullnetarëve të fushatës derë më derëBlog
Fëmijët nga komunitetet pakicë në Kosovë po përfitojnë nga puna e vullnetarëve të fushatës derë më derë

Tash e 10 muaj Suzana Shabani dhe Ruzhdi Bajrami nga Ferizaji, nisin ditën së bashku duke planifikaur se në derën e cilës familje do të trokasin për t’i njoftuar për fushatën e…

More
06/10/2022
Fushata ‘derë më derë’ për imunizimin e fëmijëve në 14 Komuna të KosovësBlog
Fushata ‘derë më derë’ për imunizimin e fëmijëve në 14 Komuna të Kosovës

Më kuriozitet po i shikon fotot e vullnetarëve të fushatës ‘ derë më derë’ , që falë tyre djali i saj 6 vjeçar u vaksinua me vaksinën MMR, e cila parandalon tri sëmundje serioze.

More
09/06/2022
Ftesë për furnizim me pako ushqimoreBlog
Ftesë për furnizim me pako ushqimore

Ftesë për ofertë … Emërtimi i kontratës: Furnizimi me pako ushqimore dhe higjienike … Balkan Sunflowers Kosova është duke zbatuar projektin “Mbështetja me pako ushqimore per…

More
06/05/2022

Donors

Stepic CEE Charity
Jugend Eine Welt
UNICEF
UNMIK
Kosovar Civil Society Foundation (KCSF)
Norwegian Embassy
Kosovo Foundation for Open Society
Brot für die Welt – organisation for development cooperation
Solidar Suisse
The Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ)
Gallery

# bsfk