img
Compassion

News

img
Fëmijët nga komunitetet pakicë në Kosovë po përfitojnë nga puna e vullnetarëve të fushatës derë më derëNews
Fëmijët nga komunitetet pakicë në Kosovë po përfitojnë nga puna e vullnetarëve të fushatës derë më derë

Tash e 10 muaj Suzana Shabani dhe Ruzhdi Bajrami nga Ferizaji, nisin ditën së bashku duke planifikaur se në derën e cilës familje do të trokasin për t’i njoftuar për fushatën e…

More
06/10/2022
Fushata ‘derë më derë’ për imunizimin e fëmijëve në 14 Komuna të KosovësNews
Fushata ‘derë më derë’ për imunizimin e fëmijëve në 14 Komuna të Kosovës

Më kuriozitet po i shikon fotot e vullnetarëve të fushatës ‘ derë më derë’ , që falë tyre djali i saj 6 vjeçar u vaksinua me vaksinën MMR, e cila parandalon tri sëmundje serioze.

More
09/06/2022
Ftesë për furnizim me pako ushqimoreNews
Ftesë për furnizim me pako ushqimore

Ftesë për ofertë … Emërtimi i kontratës: Furnizimi me pako ushqimore dhe higjienike … Balkan Sunflowers Kosova është duke zbatuar projektin “Mbështetja me pako ushqimore per…

More
06/05/2022
Thirrje për kompani, OJQ apo individë për të ofruar konsulencë në realizimin e katër planeve të punës për edukim dhe promovim shëndetësor në katër komuna.News
Thirrje për kompani, OJQ apo individë për të ofruar konsulencë në realizimin e katër planeve të punës për edukim dhe promovim shëndetësor në katër komuna.

Balkan Sunflowers Kosova është duke kërkuar një konsulent për të asistuar Komitetet për Edukim dhe Promovim Shëndetësor në katër komuna për hartimin e planeve të punës për edukim…

More
08/11/2021
5 Learning Centers are registered within Ministry of Education, Science, Technology and Innovation (MESTI)News
5 Learning Centers are registered within Ministry of Education, Science, Technology and Innovation (MESTI)

Congratulations … 5 Balkan Sunflowers Kosovo Learning Centers received the decision for their registration from MESTI. The Learning Centers Network project started in 2007 with 3…

More
31/08/2021
Civil Society Report on Human Rights in Kosovo in 2020News
Civil Society Report on Human Rights in Kosovo in 2020

Civil Society Organizations from Kosovo jointly prepared Human Rights Report for 2020. Balkan Sunflowers had a pleasure and honor to be part of the drafting committee of the…

More
31/05/2021
Call for applications for immunization expertNews
Call for applications for immunization expert

Balkan Sunflowers Kosova is hiring!!! If you or anyone you know is interested and is suitable for this position, please check the post below for further details! How to apply:

More
03/03/2021
A do të përfaqësohet zëri i komuniteteve Ashkali, Egjiptjan dhe Romë në Parlamentin e Republikës së KosovësNews
A do të përfaqësohet zëri i komuniteteve Ashkali, Egjiptjan dhe Romë në Parlamentin e Republikës së Kosovës

Public reaction related to the Early Parliamentary Elections processes happened 24th of the February, and the representation of the Ashkali, Egyptian and Roma communities in the…

More
01/03/2021
Ftesa per oferta per furnizim me pako ushqimore/higjienikeNews
Ftesa per oferta per furnizim me pako ushqimore/higjienike

Ftesë për ofertë … Emërtimi i kontratës: Furnizimi me pako ushqimore dhe higjienike … Balkan Sunflowers Kosova është duke zbatuar projektin “Ofrimin i ndihmave personave më të…

More
21/01/2021
Thirrje për kompani apo individa për të realizuar 100 fotografi profesionaleNews
Thirrje për kompani apo individa për të realizuar 100 fotografi profesionale

Thirrje për kompani të komunikimit multimedial ose profesionista individualist për të realizuar 100 fotografi profesionale të aktiviteteve të realizuara nga OJQ Balkan…

More
23/11/2020
Thirrje për kompani, OJQ apo individa për të realizuar tri Grafite vetëdijësueseNews
Thirrje për kompani, OJQ apo individa për të realizuar tri Grafite vetëdijësuese

Thirrje për kompani, OJQ apo individa për të realizuar tri Grafite vetëdijësuese lidhur me rëndësinë e imunizimit të fëmijëve. Grafitet realizohen në kuadër të projektit i cili…

More
10/11/2020
Thirrje për kompani multimediale për të realizuar tri video të shkurtaNews
Thirrje për kompani multimediale për të realizuar tri video të shkurta

Call for multimedia communication companies to make three short awareness videos on the importance of child immunization. The videos are realized within the project which is…

More
08/11/2020
Health situation of Roma, Ashkali and Egyptian communities in Fushe Kosova and Obiliq municipalitiesNews
Health situation of Roma, Ashkali and Egyptian communities in Fushe Kosova and Obiliq municipalities

Balkan Sunflowers Kosova finalized report presenting health situation of Roma, Ashkali and Egyptian communities in Fushe Kosova and Obiliq municipalities. Report is comparing the…

More
20/08/2020
Happy 21st anniversaryNews
Happy 21st anniversary

• Happy 21st anniversary … • Urime 21 vjetori … • Sretna 21 godišnjica … 21 years ago, Balkan Sunflowers (BSF) was established to help Kosovar refugees. Volunteers from around the…

More
16/07/2020
Summer Program startedNews
Summer Program started

Balkan Sunflowers Kosova (BSFK) started to implement 2020 summer program in 5 Learning Centers. Approximately 500 most disadvantaged children from Roma, Ashkali and Egyptian…

More
13/07/2020
img