Anti Discrimination - Balkan Sunflowers Kosovo

Culture - Balkan Sunflowers Kosovo

Education - Balkan Sunflowers Kosovo

About Us

BALKAN SUNFLOWERS Kosova (BSFK) builds activist lives for social change. We inspire and engage in community action for human rights and dignity, working in education, health, culture, citizenship, employment, and respect for diversity. BSFK has focused its work primarily in the areas of education and on issued pertaining to Roma, Ashkali, and Egyptian people in Kosovo. Currently, BSFK operates five learning centers in 4 municipalities in Kosovo. Through these learning centers, BSFK serves approximately 500 children per day. In addition to the learning centers, BSKF has programs which aim to increase inclusion and participation of Roma, Ashkali, and Egyptian people in education and in civic life in Kosovo. Scope of work: The protection of human rights; the social, emotional and intellectual development of all people in Kosovo; and the promotion of community empowerment - through…

More About
imgimg
img
News

BSFK News

Fëmijët nga komunitetet pakicë në Kosovë po përfitojnë nga puna e vullnetarëve të fushatës derë më derëBlog
Fëmijët nga komunitetet pakicë në Kosovë po përfitojnë nga puna e vullnetarëve të fushatës derë më derë

Tash e 10 muaj Suzana Shabani dhe Ruzhdi Bajrami nga Ferizaji, nisin ditën së bashku duke planifikaur se në derën e cilës familje do të trokasin për t’i njoftuar për fushatën e…

More
06/10/2022
Fushata ‘derë më derë’ për imunizimin e fëmijëve në 14 Komuna të KosovësBlog
Fushata ‘derë më derë’ për imunizimin e fëmijëve në 14 Komuna të Kosovës

Më kuriozitet po i shikon fotot e vullnetarëve të fushatës ‘ derë më derë’ , që falë tyre djali i saj 6 vjeçar u vaksinua me vaksinën MMR, e cila parandalon tri sëmundje serioze.

More
09/06/2022
Ftesë për furnizim me pako ushqimoreBlog
Ftesë për furnizim me pako ushqimore

Ftesë për ofertë … Emërtimi i kontratës: Furnizimi me pako ushqimore dhe higjienike … Balkan Sunflowers Kosova është duke zbatuar projektin “Mbështetja me pako ushqimore per…

More
06/05/2022

Jugend Eine Welt
UNICEF
UNMIK
Kosovar Civil Society Foundation (KCSF)
Norwegian Embassy
Kosovo Foundation for Open Society
Brot für die Welt – organisation for development cooperation
Solidar Suisse
The Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ)
Norwegian Ministry of Foreign Affairs
Gallery

# bsfk